Më 17 Tetor 2020, atleti Ilir Këllëzi dhe trajneri i tij, z.Juxhin Cili, përfaqësuan ekipin kombëtar Shqiptar në Gjysëm Maratonën Botërore e cila u zhvillua në Gdynia.

Fituesi i këtij eventi ishte atleti nga Uganda, Jacob KIPLIMO i cili shënoi dhe kohën 58:49.

Rezultatin e atletit Ilir Këllëzi mund ta gjeni këtu.