Më 12 Shtator 2021, në Bitola të Maqedonisë së Veriut, u zhvillua aktiviteti Balkan Half Marathon. Ky është një aktivitet i rëndësishëm i cili zhvillohet çdo vit në shtete të ndryshme të Ballkanit. Nga Federata Shqiptare e Atletikës në këtë aktivitet morën pjesë dy atletët, Ilir Këllëzi dhe Anderson Ceci.

Këtu do të gjeni disa foto nga aktiviteti.
Rezultatet.

Leave a Reply