Publikime


Lista e Ndaluar e WADA 2022.

Statuti i Federatës Shqiptare të Atletikës.

Buletini 2021.

Lista e substancave të ndaluara për vitin 2021.

Buletini 2020.

Seminari Kombëtar i Anti-Doping.

Kursi i Kualifikimit të Gjyqtarëve.

Kalendari i vitit 2020 për “Maraton Albania”

Buletini 2019.

Lista e substancave te ndaluara per vitin 2020.

Normëzimi Unik 2020.

Rregullore e Atletikës 2002.

Buletini 2018

Asambleja e Zakonshme Vjetore 26 Nentor 2018

Programi “I Run Clean”

Mbledhja e Komisionit Teknik dhe Rregullorja e re e ABAF hyn ne fuqi nga 1 Janar 2019

Rregullorja e Antidoping dhe WADA per vitin 2019

Minuta nga Asambleja e Zakonshme e FSHA-së, 2018.

Takim me Ambasadorin e Japonise ne Tirane

Kongresi Ballkanik i Atletikes 25 Shtator 2018

IAAF Competition Rules 2018-2019.

IAAF Kids Athletics 1 Qershor 2018 – Atletika per Femije

Promovimi i Atletikes per Femije

Takimi me Presidentin e Republikes

Buletini 2017

Asambleja e Zakonshme 2017

Buletini 2016

WADA-Lista e substancave te ndaluara per vitin 2017

Permbledhja per modifikimet e disa prej substancave.

Gjergj Ruli zgjidhet President i Federates Shqiptare te Atletikes.

Lajmerim per Asamblene Zgjedhore.

Takimi i Grupit Strategjik te Punes , per Federaten Europiane, Tirane 9-11 Mars

Vizita e delegacionit te IAAF dhe EAA ne Tiranë

Buletini 2015

Takime te ndryshme gjate vitit.

International Meeting “Honorary Cup Mario Pescante” ne media.

RREGULLORE E BRENDSHME E VEPRIMTARIVE TE ATLETIKES

Normëzimi Unik 2014

Rekorde Kombëtare 2014

Buletin 2014

World Anti-Doping Agency – Lista e substancave të ndaluar 2015

Programi Edukativ – Atletika për fëmijë

Guidë Praktike – Atletika për fëmijë

Garat në ekip – Atletika për fëmijë

Intervistë e dhënë për Gazeta ‘Sot’, Presidenti i FShA, Z. Gjergj Ruli – 26.08.2013

Intervistë e dhënë për Sport Ekspres, Presidenti i FShA, Z. Gjergj Ruli – 18.08.2013

Jo Dopingut – Nga Presidenti i FShA, Z. Gjergj Ruli

Rekorde Kombëtare 2013

Luiza Gega – Rekordet dhe profil

Profil Luiza Gega

Adriatik Hoxha – Rekord Kombëtar në Gjyle – 19.06.2013

Robert Emmiyan dhe Dobromir Karamarinov : Jeni gati për aktivitete të mëdha

Kreu i ABAF, Z. Dobromir Karamarinov : Notën 10 për organizimet – 05.06.2013

Durrës : ‘Nderi i Qytetit’ për Robert Emmiyan dhe Dobromir Karamarinov – Maj 2013

‘Robert Emmiyan’ – Dominim i garuesve na Bullgaria dhe Bosnja e Hercegovina – 27.05.2013

‘Robert Emmiyan’ sjell në pistë Shqiptare 8 shtete evropioave – 22.05.2013

Intervistë me Presidentin e FShA, Z. Gjergj Ruli – 21.04.2013

Për 5-vjetorin e Pavarësisë në Junik organizohet Vrapimi Tradicional – Shkurt 2013

Gjergj Ruli : Nga rekordet ne Atletikë, në Refleksion, 07.01.2013

FShA nderon 4 Shkodranë me “Nderi i Atletikës Shqiptare”

Gjergj Ruli rizgjidhet President i FShA – 10.10.2012

Atletika në kërkim të një bilete tjetër për në Olimpiadë – Adriatik Hoxha

KOKSH: Diplomohen administratorët e nivelit të lartë sportiv – Shquhet Z. Gjergj Ruli – 02.03.2012

Atletikë: 5 kombëtare konfimojnë “Pietro Menean” – 27.01.2012

Atletikë: “Pietro Menea”, turneu në Korçë më 24 Maj – 17.01.2012

Kampionati Botëror i Vrapimit Malor – sukses për Shqipërinë – 18.09.2011

An historical moment for mountain running: 27th WMRA Championships 2011 in Tirana

Eleven nations took medals at the 27th WMRA Championships 2011 in Tirana, Albania

Last news about 27th World Mountain Running Championships 2011

+