Ne qytetin e Korces, Federata Shqiptare e Atletikes organizoi aktivitetin “Dita E Hedhjeve”. Ky aktivitet permbante disiplina te ndryshme si disk, gjyle, shtize dhe cekic.
Gjithashtu mori pjese dhe ekipi ukrainas te cilet paten dhe nje takim ne ambjentin e Bashkise se Korces me Kryetarin z.Sotiraq Filo.

Ketu do te gjeni rezultatet e ketij aktiviteti

Leave a Reply