Me date 08 Maj 2023, ne qytetin e Korces, Federata Shqiptare e Atletikes organizoi aktivitetin “Dita E Hedhjeve”.
Ky event permban te gjitha disiplinat e hedhjeve si diskut, cekicit, shtizes apo dhe gjyles.
Ketu do te gjeni rezultatet e ketij aktiviteti.

Leave a Reply