Federata Shqiptare e Atletikes organizoi aktivitetin Kombetar te Krosit diten e premte ne qytetin e Durresit.
Ne kete aktivitet u zhvilluan garat e 4km dhe 8km per femra gjithashtu 6km dhe 10 km per meshkuj.
Ketu do te gjeni rezultatet e plota te Krosit.

Leave a Reply