Krahas Kampionatit Kombetar per te Rritur, me date 24.05.2022 u zhvilluan dhe garat per atletet veterane te atletikes.
Keta ish-sportiste u rikthyen dhe njeher ne pisten e atletikes per te dhene nje shembull te rinjve per sportin si dhe per te treguar qe atletika nuk ka moshe.

Ketu do te gjeni rezultatet e ketij aktiviteti.

Leave a Reply