SPAR EUROPEAN CROSS COUNTRY CHAMPIONSHIPS – CHIA 2016

2016-103

Federata Shqiptare e Atletikes mori pjese ne kampionatin Europian Cross Country Championships – Chia 2016. Komiteti Drejtues vendosi qe ekipi kombetar shqiptar qe do te marri pjese ne kete aktivitet do te jene ┬átrajner z. Juxhin Cili dhe sportisti Ilir Kellezi. Atleti Ilir Kellezi mori pjese ne garen e 21 Km ku u rendit i 73-ti. Ne kete aktivitet atletet ne nr.bib kishin te shenuar dhe nje mesazh ne saj te sensibilizimit, #irunclean, ┬áper mosperdorjen e substancave te ndaluara nga federata e antidopingut.

Per te pare aktivitetin e pasqyruar ne websiten e Federates Europiane te Atletikes klikoni ketu.

Rezultatin e atletit Ilir Kellezi do ta gjeni ketu.